Apollo: boulinge ne tik pažaisti, bet ir pavalgyti!

apollo boulingas, nu kaip

Žinot kas iš tiesų yra hip? Žaisti boulingą! Nežinau kaip jums, bet mums ši pramoga primena vaikystę, kai tėvai vesdavosi ridenti nenormalaus sunkumo kamuolių, kurie risdavos visur tik ne į kėglius. Kodėl boulingo žaidimas kaip pramoga liko pavėsy, mes nežinome, bet kad nepelnytai – tai faktas. Ta proga ėjome žaisti ir neatspėsit… VALGYTI!

img_5118

Maistas boulinge niekada nebuvo esmė. Iki šiol! Apollo boulingo atnaujintas meniu mūsų nepaliko abejingų ir jei dabar kas nors klaustų kur galima kokybiškai pavalgyti su draugų kompanija, kuri nori visko – vienas picos, kitas burgerio, gersit alų tai būtų gerai užkandžių prie alaus užsisakyti, dar turėsit vieną vaiką kompanijoj, tai šiam reiktų atskirai kažką užsakinėt… ir t.t., tai sakyčiau – eikit į Apollo ir pamatysit, bus labai gerai!

Meniu galite rasti čia arba skrolinkite žemyn. Duona, duona su sūriu, daržovių rinkinys, norintiems sveikiau, tik ką kepta mėsytė, picos, salotos, šonkauliukai, vaikiškas meniu (iš kurio norisi pačiam užsisakyti!)… Akys tiesiog raibsta žiūrint nuotraukas ir skaitant aprašus. Check out:

nu kaip nukaip

nukaip nu kaip

nukaip nu kaip

nukaip nu kaip

nukaip nu kaip

nukaip nu kaip

nukaip nu kaip

Žaidžiant boulingą puikiai valgosi, tad nemažai išragavome. Iškart norime pasidžiaugti, kad meniu pritaikytas dalintis, o dalintis maistu ir skirtingą ragauti, mes labai mėgstame, tai norime iš karto uždėti didelį riebų pliusą šiam meniu!

Tai štai, pirmoji ant mūsų stalo atkeliavo kepta duona su trijų sūrių padažu. Kepta duona, benedikto kiaušinis ir steikas yra tie patiekalai, iš kurių galima spręsti apie restoraną, barą ar kavinę. Jei šie paruošti gerai – reiškias viskas su šia vieta yra gerai, jei ne – blogai. Tai šita kepta duona gauna tris taip iš trijų! Nepermirkus riebalais, tobulo traškumo, padažas skoningas, pagardintas jelapenais, o užkandžio kiekis pranoksta lūkestį. Užskaitom!

nukaip nu kaip

Antras užkandis vadinasi mėsininko rinkinys. Po šiuo pavadinimu slepiasi rūkyti vištienos sparneliai, kepta vištienos filė marinuota apelsinų sultyse, kepta kriaušė marinuota viskyje ir naminis viskio padažas. Mėsa minkšta, sultinga, su dūmo aromatu – labai gerai!

nukaip nu kaip

Užkandus ant mūsų stalo atkeliavo burgeris su plėšyta jautiena. Kadangi, kaip jau minėjau, visko norėjome paragauti ir dalinomės, pasiėmiau peilį, tokį standartinį nepjaunantį, kuris labai norint padarytų mažiau žalos kam nors nei šakutė ir žinote ką? Jis per burgerį praėjo kaip per sviestą. Aš buvau apakus, nes tai bandelė, o ne minkštas sviestas. Burgerio mėsa puikiai paruošta, na minkštut minkštututė. Mus nustebinti burgeriais gan sunku, tačiau Apollo tai pavyko!

nukaip nu kaip

Pažiūrėkit patys:

nukaip nu kaip

Pica su Prosciutto kumpiu neturėtų būti daug komentuojama, nes prosciutto kumpiui komentarų nereikia.

nukaip nu kaip

O dabar atėjo laikas mūsų ragavimo kulminacijai – šonkauliukams. Iš trijų variantų išbandėme du – tradicinius BBQ ir amerikietiškus šonkauliukus. Kodėl kulminacijai? Nes aš TOKIŲ šonkauliukų nevalgiau arba labai seniai, taip seniai, kad net neatsimenu arba nevalgiau išvis, nes jie tiesiog slydo nuo kaulo, tirpo burnoje ir visiškai išnešė smegenis! Yra būtina jų paragauti, b ū t i n a!

nukaip nu kaip

Na, o kad mažai nepasirodytų, pabaigai desertas – šokoladinis, riešutinis pieniškas kokteilis. Ledai, pienas, šokoladas, grietinėlė, vafliukai, saldainis ir sausainis. Šiam desertui nieko netrūksta, ypač kalorijų!

nukaip nu kaip

Beje, boulingo nežaidėjai ir valgytojai, kurie nori tik valgyti gali sėdėti atskiroje erdvėje, kurioje yra kitokių pramogų – stalo futbolas ir mažiau triukšmo. Pavargus rankoms po dviejų kėlinių ir mes čia išsikraustėm pailsėti ir pabaigti mūsų puotos.

nu kaip nukaip

Apollo viršijo visus mūsų lūkesčius. Aptarnavimas puikus, maistas toks, dėl kurio net nežaidžiant boulingą būtų verta atvažiuoti pavalgyti ir mes plojam atsistoję, nes valio kaip gerai!

nukaip nu kaip

0 Patiko!
0 Nepatiko :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *